ไม่ว่างเลย กว่าจะได้ทำเจ้านี่ ครีมเกือบหมดอายุ
วันหยุดที ก็มีงานทำเพียบ
นั่งทำกล่องขนม ถุงขนม ปวดหลังเป็นบ้าเลย นั่งทำกับพื้น
ฮือ ฮือ ใครเขาใช้ให้ทำ อยากทำเองนิ
อยากกินครีมกาแฟหอมๆ ขมๆ
แต่หวานเป็นบ้า คราวหน้าต้องลดน้ำตาลหน่อย
Tuesday, December 15, 2009
Tuesday, December 1, 2009
Thursday, November 26, 2009
Tuesday, November 24, 2009
Tuesday, November 10, 2009
Wednesday, October 28, 2009
Friday, October 16, 2009
Tuesday, October 13, 2009
Friday, October 9, 2009
Tuesday, October 6, 2009
Pick your own ...Apples.
อากาศเย็นๆแบบนี้ หลังจากซุปร้อนๆ
ไม่มีอะไรเหมาะไปกว่า อแปเปิ้ลพายอุ่นๆ กับไอติมวนิลา
แอปเปิ้ลสุกแล้ว ไปเก็บกันดีกว่า สดกว่า ถูกกว่า อร่อยกว่า
Monday, September 21, 2009
Sunday, September 20, 2009
Friday, September 11, 2009
Wednesday, July 8, 2009
Thursday, June 25, 2009
Double chocolate mousse
Monday, June 15, 2009
Homemade Apricot Jam.
From Martha Stewart 's recipes
Cut the apricots in half, and remove the pits. Reserve four or five pits, discarding the rest. Cut the apricots into 1-inch chunks. Wrap the pits in a kitchen towel, and bang on them with a hammer to break the hard outer shell. Discard the hard shell, and reserve the soft inner seed, which resembles an almond.
In a large heavy-bottomed pot, combine the apricots, sugar, soft inner seeds, and water. Stir to combine.
Bring to a boil, stirring constantly. Cook, stirring frequently with a long wooden spoon and skimming foam as necessary, until reduced and thickened, about 15 minutes. Stir in the lemon juice.
Wednesday, May 13, 2009
Tuesday, May 12, 2009
Hokkaido Milky Loaf
I got this recipe from http://schneiderchen.de/237Hokkaido-Milky-Loaf.html
This bread is so soft ,even the next day.
My husband really loves it .