500 gr strawberry (weight before puree)
2 tablespoon lemon juice
3 cups sugar, divided
2 pounches liquid pectin
Line a 8x8-inch pan with parchment paper and set aside.
Line a 8x8-inch pan with parchment paper and set aside.
Place the strawberry puree in a heavy saucepan and add the lemon juice.
Stir in 1 cup saugar and bring the mixture to a boil over medium heat and cook until its temperature register 113F, stirring constantly.
Add the remaining 2 cups sugar and the pectin to the pot and slowly bring the mixture to 200F, still over medium high heat while stirring constantly.
Turn the heat down a bit and keep the mixture at 200F for 2 to 3 minutes.
Turn the heat back up and slowly bring the mixture to 223F.
Keep it there for an additional 2-3 minutes (turn the heat down if necessary to do so).
Remove from the heat and immediately pour the mixture into your pan lined with parchment paper.
Let set for a couple of hours.
Cut shapes with a sharp knife and roll the pieces of pate de fruit in sugar.
Refrigerate if not eating all of them at once.
Thanks this blog for the guideline . http://www.mytartelette.com/2009/09/recipe-matcha-and-peach-pate-de-fruit.html
เรื่องใส่รูป แอ๊ดเอ็มดาวน่ะ apinya@live.nl
ReplyDeleteอ้อ ตา ต้องปรับเปลี่ยนขนาดรูปแบบหน้าจอด้วยจ้า ลองหารูปแบบที่พื้นที่กว้างๆหน่อย รูปจะได้ไม่ตกขอบ หรือ รูปแบบอิสระที่กำหนดขนาดของหน้าจอด้วยจ้า ส่วนรูปก็เอา ตอนแอ๊ดรูป ให้ลิงค์มาจากโฮส ที่ไว้ใจได้ว่าไม่มีวันล่ม
ReplyDeleteเช่น รูปจาก flickr หรือรูปจาก yahoo หรือ google หรือ MSN ไม่แนะนำให้โหลดมาจาก บล็อคก๊องแกงค์ ช้าก็ช้า แล้ววันดีคืนดี โดนยึดหายไปสะงั้น
แวะมาเยี่ยมค่ะ เพิ่งรู้ว่าพี่ตามีบ้านที่บล๊อกเกอร์ด้วย
ReplyDelete