Yield: Makes 1 1⁄2 dozen
Ingredients
1 1/2 cups all-purpose flour
2 tsp honey
1/2 cup butter, chilled
1/4 cup sifted powdered sugar
2 tablespoons minced fresh rosemary
2 tablespoons granulated sugar
Preparation
1. Process first 5 ingredients in a food processor until mixture forms a ball.
2. Roll dough to 1/4-inch thickness on a lightly floured surface. Cut with a 2-inch cookie cutter; place on lightly greased baking sheets.
3. Bake at 325° for 18 to 20 minutes or until edges are lightly browned. Sprinkle with granulated sugar. Remove to wire racks to cool completely
ขอไป จิบชา กินหนมบ้านนี้ด้วยคน
ReplyDeleteขนมบ้านนี้ก็อร่อยเนอะ ถ้วยชาก็น่ารักด้วย
ReplyDeleteขนมน่ากินค่ะคุณตา ถ้วยน้ำชาก็สวยมากมายเลย ชอบมากๆๆ
ReplyDelete